Header

Friday, May 30, 2008

Hajat Kesampaian




Akhirnya hajat aku kesampaian sudah, untuk menjamu selera di Shoba Shoba Train Jappanese Restoran at BTS. Sori sket bukan bandar tasik selatan ok but Berjaya Times Square. Actually since last year gih aku dah ngidam nk makan kt sini coz aku ada terbaca kt magazine or tgk kat tv kot psl restoran nih aku pun dah lupa dah.

So weekend minggu bila ek?? erm..2 minggu lepas kot aku dah sempat ler menyinggah kat sini time tuh xdela ramai sgt org makan kt sini mayb tengah bulan kot. staff2 kat sana mmg user friendly n baik2 belaka tp kena speaking sket le coz BM xpaham sgt sbb foreign worker sumernye dr myanmar kot n ada gak dr pakistan. Interior dlm restoran pun oklah cantik n kemas n yang penting makanan dia sedap n rege pun ok. nih kiranya termasuk dlm list cozy restoran aku lah. Bagi pengemar steamboat leh lah layan selalu tp mcm aku yg berselera melayu yg xleh berenggang ngan nasi nih leh lah utk layan sekali skala sahaja.

Sebagai reminder utk aku utk mengingati sejarah perjalanan pembesaran My Little Angle..Avin Damia..hr tersebut adalah hari pertama dia menjejakkan kaki ke BTS. Aku mmg jarang2 gi shopping mall nih kerana kedudukan ditempat yg agak crowded. phm2 jela prebetsabu nih bukannya suka tmpt2 mcm tu kan.
Camna?

3 Comments Uols:

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

restoran ni ala2 Johny eh??

masviona said...

erm...dr segi menu lebih kurag kot...coz steamboat tp rasanya dr segi penyampaian dia lain sket kot ngan Johny's tuh coz rasanya johny tuh lg variety menu dia kot x hnya focus kat steamboat shj... .
kalu dr segi rasa lak???
erm...sama kot dua2..hehe

seman.anak ko nama apa?mn gmbr?

Anonymous said...

Anda tentu memiliki beberapa pendapat menyenangkan dan pandangan . Blog Anda memberikan tampilan segar pada subjek .

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!