Header

Wednesday, May 07, 2008

Iklan: Alhamra Auto Spa

Bulan ni genapla 6 bulan masviona bergelar peniaga. So far so good, nampak ada improvement. in fact, sbb slalu sgt org intai prestasi Alhamra Auto Spa kitorang ni, ada plak tumbuh satu lagi spesis carwash kat depan deret kedai kitorang.. huhuh.. saboo je la.. apa igt ni kedai makan ke nak bukak dekat2.. takpe la.. kita bersaing secara sihat.. pada kami, kami anggap ianya sbg satu kayu pengukur, bahawa Alhamra Auto Spa menjadi satu simbol dan ikon carwash kat area Seksyen 7 bandar baru bangi, sampai ada yg ingin menjadi pencabar kami.. alhamdulillah.

Well, di kesempatan ini, aku nak amik peluang utk mempromosikan perniagaan Penjagaan Kenderaan milik Masviona - Alhamra Auto Spa kpd sume reader blog ni.

Mana2 yg pernah mendapatkan khidmat Alhamra Auto Spa, bole la komen n bg testimoni. Kpd yg belom menjengah kami, tekan la pedal kete tu n hala steering tu ke kajang impian, semsyen 7, bdr baru bangi. Insyaallah, berbaloi n luas hati <- ni bukan aku cakap.. tp customer yg slalu cakap kami teliti n bersih!

Ni plan menuju ke kedai kami:



Ni plak galeri gambo suasana kedai :
http://picasaweb.google.com/muhamadnasron/AlhamraAutoSpa



13, jalan Kajang Impian 1/2, Taman kajang Impian, Seksyen 7, bandar baru bangi, sel.
0389250445
Camna?

2 Comments Uols:

masviona said...

haaa..prebetsabu dah promote tuh
so apa lagi kengkawan sumer...
dtg jgn xdtg tau...:)

catlina7@gmail.com said...

waa...betullah along n hubby dah ade bisnes sendiri..seperti yang kusangka :) tahniah2!

haha dah kul 5 tapi lum balik umah lagi sebab cik abe blum balik..umah dekat jer..duk quarters..layan blog along ni nye pasal..huhuhu bila lah wireless nak sampai kat quarters nih!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!