Header

Friday, May 23, 2008

Makan2 Time @ Bangi Chicken House

Malam dulu smlm...tol ke ayat aku nih?????.alaa..mlm khamis tuh, rezki aku murah coz ada org belanja makan kt Bangi Chicken House, Bandar Baru Bangi. Aku pun dah agak lama dah xsinggah gi kat sini...erm..kalu xsilap aku last year masa time bukak puasa kot...ke ada ke lagi erk pastu??..entahla xingtlah tp mmg dah lama dah la tak makan kt situ gi...so bertambah sedap ler sbb ada org belanja kan.

Ni ha org yg belanja aku tuh....siapa lagi kalu bukan My Sis n her ehem..ehem..fiance la. Dua2 nih baru jer balik dari Dubai. So nih kira OKB lah nih, pesalahnya belanja kakak n BIL skali skala kan...berkat tuh..act xdelah baru sgt ada lah dekat 2 bulan..tp syok tuh gaji dpt tripple dr sini. mmg OKB sungguh ler bila blk mesia. Anyway thanks coz belanja n moga happy ngan new life n bahagia slalu.
Camna?

5 Comments Uols:

a^T04 said...

p BCH ek...kdai kwan kiter tu...hehe...
sedapkan..

masviona said...

ooo..yee
awatnye xkabo awal2
hehe..kalu x leh dah mintak diskaun
bitau je..sy nih member kwn awk...
ahaksss...
btw..makanan kt situ oklah...syedap n harga berpatutan...tp dulu seingt sy ler...coleslow dia lg best aarrr..huhu

a^T04 said...

oo..ye ke...nanti klo p sane lagi, bgtau la kt e'rostam/ pn wani...diorg ok je bab2 trima komen planggan ni....singgah kat blog diorang

http://honeynbaby.blogspot.com

sue-ana said...

kak mas,
tu masniza ke?dia keje kat Dubai ke?keje apa???isk,byk tnya la pulok.wahahaha.Sudah bertunang??bila mau langsung tuh??

masviona said...

atie,
k..next time kalu singgah sana lagi..nnti sy nk bitau diorgla
waa...toukey restoran pun ada blog gak ek...bagus2

Sue,
aah..tu masniza.aah dia bru blk dr Dubai...keja ngan company akak dulu la..skrang k.mas keje company lain dah.ada dlm 8 mths gak kot kt sana.
yup dah tunang...bru je lg..insyaAllah next yer kot langsung dia

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!