Header

Thursday, May 01, 2008

Rindu

Korank sumer jgn gelak erk kalu n3 aku kali nih jiwang2 sket....seriously aku mcm xsabar je nk tggu my beloved hubby balik sini esok...semalam dia o/station ke kelantan lagi...aku lak xleh ikut sebab ada hal kt sini.

B,
saat ini baruku mengerti
dgn terang apa itu ertinya 'SEPI'
rasa yg hmpr menyesakkan nafasku ini

dari sepi aku mengerti dgn lebih jelas apa itu 'RINDU'
rindu yg begitu mengcengkam jantungku
dari rindu yg dalam
aku seakan paham apa itu 'PENANTIAN'
penantian yg begitu menyeksakan

kata org sebulan bagai setahun lamanya menunggu
namun padaku, sehari bagaikan setahun lamanya
penantian yg begitu kejam merobek dan menggocak kan
debaran di dada ku

ooohhh...aku benci rasa itu

namun aku sedar kebencian itu
yg akan membawakan aku sinar kebahagian
kerana penantian ku akan membuatkan
rinduku makin buas dan mengganas
dan tika penantian ku berada dihujung
pastinya rasa rindu ku akan berbunga dan mengharum
kerna penantianku akan berakhir...
dan saat itu yang ada hanyalah rasa...
RINDU yang bertemu dengan PENAWAR nye.

ooohhh..alangkah manisnya saat itu
seakan dapat aku bayangkan.



saat itu adalah pada hari esok..ye jumaat prebetsabu aku bertolak ke KL dan insyaallah malam tu aku dah dpt berada disampingnye...ermmm...nape kali ini aku berkobar2 sgt erk..nk tggu dia balik nih???mcm xbiasa kena tinggal lak...hello sblm ni ada smpai seminggu lah prebetsabu o/station xdelah smpai camni skali...errmmm mayb ada sesuatu yang gembirakan aku kot...insyaallah...hope so...amin


Author note's : B..stay with me forever...kwang3x...i miss u so very much!!!
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!