Header

Wednesday, June 18, 2008

n3 yang beremosi....Kung Fu Panda

Errmmm...tetiba je dtg mood malas nk update blog???bleh trima...padahal aku byk je benda je nk tulis dlm nih.bila ada masa je nk nulis entry tetiba je idea2 aku jd ilang sumernye.mungkinkah kerana mood aku yg agak swingg sket lately nih??kenapa agaknya erk????errrm...masalah umahtangga kah????or masalah kerja??????tdk mungkin...ntahlah aku pun xtau sebab yg jelas....tp aku sendrik dpr rasakan mood aku yg swingg itu....huhuu..tetiba je aku rasa cam alahhh mcm malas nk amikkk tau..wat derrk jer...pastu tetiba lak rasa cam mcm kenkononnya caring semacam pastu dtg angin kuskus lak...terus rasa nak memendam rasa jer...owwwhhh...entahlaaa apa2lah...pastu tetiba lak rasa cam frust semacam jer...lebih kurang macam...merajuk coz nak kan sesuatu tapi xdapat????apakah itu...huhu..susahnya jadi pempuan nih...kwang3xxx.banyak benor emosi2 yg xmenentu nih???PMS kah???tidak juaa

Errrmm...aku nak apa ek?????rasanya mcm semuanya dah ada????ooowwhhh jap aku pk lu...apa ekkk???jap aku nk pk sket lg.oooowwwhhh..ada satu benda aku nk...aku nak tengok Kung Fu Panda.dah lama dah aku ngidam??????aku pregnant kah???sebut2 ngidam nih...ku plan nk bwk Avin Damia...tapi takut dia wat hal lah plak....gi berdua jelah ngan prebet???ermm..tapi prebetsabu baru je bitau malam nih dia nk wat keje dia....lagipun smlm masa keluar pas abis keje aku ada la bg2 hint nak tgk movie kat dia tapi dia mcm xlayan jer...wat derrrrrk je...ermmm...gi sorang jelahhhh...aku ada browse psl citer nih kat internet..tetiba jupe ayat kat bawah nih, maybe ayat si panda gemokkk nih kot....aku suka...ni wat aku semakin berkobar2 nak gi tgk nih.


"Yesterday is History. Tomorrow is Mistery. Today is a GIFT. Thats why it is called PRESENT!"

Ada sesiapa nak temankan aku tak????tgk movie nihhh...jom
Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

"i looooveeee kuungg fuuuuuuuuuuuu...." kata Po...

masviona said...

"Yesterday is History. Tomorrow is Mistery. Today is a GIFT. Thats why it is called PRESENT!"

falsafah yang diberikan kpd Po nih sungguh le bagus sekali...hohoho.

rahsia ayat Po tentang ramuan mi rahsia tuh pun sungguh berkesan bukan saja leh menyedarkan Po je malah aku skali...chaiyok ler masviona

sue-ana said...

berjaya gak tgk ke,kak mas?saya pun baru tgk smlm. tp walaupun cerita itu lawak gile2,mood saya pun agak berswing sbb ada manusia xsedar diri yg gelak sangat kuat di sebelah saya sehingga mengganggu kosentrasi diriku utk fokus. mcm xpernah tgk wayang je lagaknya.trus ilang mood nk gelak.hampeh.

masviona said...

aaah..berjaya jugak akhirnya.

iyo ke sue. sabo ajerla.agknye mmg betul kot jakun first time masuk panggung agaknye.

next time do ler jgn jupe lg manusia mcm tuh yg selfish...xreti nk hormati org..huhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!