Header

Friday, June 27, 2008

TGIF...syukur

Haaa...Jumaat dtg lagi...syukur kerana kita masih mampu bernafas.

Hari jumaat muka semua org berseri² jer, xsaba nak cuti ler tuh...kalu senin tuh...muka semu org cam moody² jer...yerla monday blues lah katakan. Slalunya Jumaat adalah hari yg ditunggu² oleh staff² perempuan utk pergi shopping time² staff laki gi solat jumaat...tp dunia akhir zaman nih ramai gak ek lelaki muslim yg dh akil balil tapi xgi solat jumaat kan..huhuh.

Aku hari ni kat opis cam biasa je tapi agak kurenggg skett coz mata aku nih cam bengkak sket...tapi bukan sakit mata yg merah² tuh cuma bawah kelopak mata aku nih cam sakit n bengkak sket...so sbb tu ler kot aku agak kekurengggan sket.

Aku rasa hari jumaat nih aku xkuar kot..wat cam last week gak kot...aku nak men'join'kn kan diri dengan opismate yg lain tido je kat surau...hohoh...tapi perut aku cam berkeroncong je nih..camne ek????ermm...nak kena turun makan gak nih sat² lagi nih...bye

Author note's : n3 aku yg agak merapu sket di hari jumaat ini....actually aku just nak bitau hari jumaat nih aku xkemana, perut rasa lapa tapi mata nak tidorr...camne ek???huhuh tapi xnak tido terus lepas makan...errrmm...errmmm apa lah senggal sgt aku nihhh....



Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!