Header

Thursday, July 24, 2008

1445.....Again

Entry ini adlh entry berantai...smgbgn dr sini and sini.

Baru sat td dpt info dr prebetsabu yg kini berada di terengganu kiter, penantian kami kini hmpr² smpai ke destinasi apabila no yg di tempah khas sudah konfirm menjadi milik kami....no nye ialah.....- - - 1445 . no nih byk makna dlm kehidupan kami bukannya My City jer yg guna no nih tp my phone house pkai no nih, phone kedai....n byk lg la yg xlh didedahkan kat sini.

Even kena kuarkan kos sdkt namun kami puas hati, biasalah jaman sekarang ni kan mana ada kalu kita nak kan sesuatu tuh leh dpt ngan free kan..kan???

so..insyaAllah next week kami leh dapat laaa...sengaja prebetsabu mintak amik last week coz this week kan dia xde disini. yela selasa ke johor n rabu lak ke ganu. so mmg xleh la kan.

sabar menanti....ayat yg plng sesuai utk prebetsabu utk ketika ini...ahaksss
Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

uhuhuhuh.. berkobar2 nampknya V nih.. saboo.. saboo...

masviona said...

apa lak V yg berkobar² B ler yg lagi kobar2 kan...heheh mengata dulang paku serpih....heheh

a^T04 said...

hehe...tumpg excited leh x akak?

masviona said...

leh jer attiey...pesalahnya nk tumpang naik pun dipersilakan...tp tunggu akak balik klate dulu ler.leh jumpe....:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!