Header

Monday, July 14, 2008

Apa Kes ngan Blogspot nihhh????

Aku ngan penuh semangat Honda City waja nak update blog ngan add video nih, tetiba jer mood down tau...aku dah ler tgh manyak ceriter nk stori mori nih skali blogpsot lak xleh nk wat entry baru ngan video lak...terus sindrom down jer mood aku tauuuuu...mencikkkkkkkk tauuuu.

Asal aku klik kat Add Video nyer link jer terus dia jadi ter "select" all lak....then trus hang jer...hampeh tul la...pekena ngan mesia skrang nih...ada bencana alam kat memana ke???dah ler memula sytem CIMB yg suck then DIGI lak system suck last week nih...blogspot lak ke terkena jangkitan...itu yg aku tau...yg aku xtau sistem apa lagi la yg tengah suck skrang nihhh....jenuh ler org yg kerja kat customer servis nye department....sure nih ler ayat yg tak lekang di bibir...

En./ Cik, system kami mmg tengah mengalami gangguan sekrang nih...mintak pihak En./Cik bersabar yer, pihak kami akan menghubungi pihak En./Cik sekiranya ada apa² perkembangan terkini.


huhuhuh...yg lenlain tuh mayb betul la...tp yg bab akan hubungi semula tuh kengkadang hampeh jer...cakap tuk melepaskan diri jer tuh...huhuh. dah byk kali terkena geram gak aku nk dgr nye. aku tggu 1-2 ok lagi ler...kalu dah berminggu apa pun xder...hangin satu badan gak kalu aku ler tuan empunya badan tuh...huhhuu...sengal jer...


Oowwhhhh...my City...tetiba je teringat tau...td aku dh menjengah ke bengkel dah...my City in progress...dedua pintu tuh dah di ganti n dah siap dicat "blueish silver" dah pun...erm...dlm 70% lah tuh..Insyaallah next week mintak² ler dah leh kuar.

oklah korang ai stop lu lah...mood masih lagi swing...sbb tu ler nk stori psl menda lain ter stori psl benda lain lak...k bubbye...c again ya!!!
Camna?

2 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

sabo2 kak mas sabo...huhu

masviona said...

dah saba dah nih..
dah sejuk dah pun adda....ahakss
laaa...tukar url lak ke?ok2 nnti akak save....hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!