Header

Thursday, July 24, 2008

Berkecai sudah..

Nilah dia kelaku avin damia smlm, pantang aku leka jer sket adaler keje dia. Dia dah pndai pnjat tangga umah kitaorg. kat situ lak ada deco sket, aku ada wat deco utk mini fountain aku sket..mcm² hiasan kecik² ler yg ada kat situ tuh ler yg dia syokk sgt nk gi main kat atas tuh.

Dah byk kali dah aku tgk dia dok aim bekas lilin aromaterapi aku tuh..so smlm tamat lah sudah hayat bekas aromaterapi tuh...bekas yg ala² timba tuh dah hancur berkecai dah pun


habis pecah berkecai di kerjakan oleh Avin Damia

dah pecahkan tuh kalut nak kutip lah...eeiii lah anak ini...luka nnti tgn tuh

nak larikkan diri takut kena marah ngan bonda

dah kena bebel pndai lak wat muka kesian...wat² sedih jer muka dia tau...pastu mulut dah muncung nak bebekkk....rasanya kalu ada walid dia nih sure dah meraung n melalak² dah nih...mintak simpati walid dia

tak nangis pun tapi wat² majukkk....aduuhhhhlaaaaiii...pandainye lah anak bonda nih mintak org pujuk ek.....ikut sapa lah wat peel camni nih...???
Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

ooooo.. damia nakal ek masa walid takde..... nak kene babab nih.......


tp mmg betul.. dah lama dia aim bende tu.. sbb salu aku g amik dia time dia nak capai bende tu, so kali ni aku takde umah, tu yg dia lekas amik kesempatan.. huuhuhuh.....

nti nak kene beli gak la pagar kat tngga tuh......

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!