Header

Thursday, July 24, 2008

BURUNG sapa lah punya angkara???

Akibat drp park kerete di bawah pokok begini ler jadinya.sian sgt ngan My City..comot dah jadinye. huhuhh...cisss..bedebah punya burung...tergamak ko membuat angkara ini terhadap keretaku...sob..sob. kot ye pun ko nk mencirit agak² le burung ooo!!!!sabo jer ler xdapat den nak nolong nye aii.


habislah bumbung my city...bertempek²...ni pd hemat aku bukan angkara seekor je nih sure team punya nih.

hhuhuh..smpai ke cermin pun kena gak...burung oooila burung...spesis burung apakah ini???burung punai kah????ke burung murai????hehhe

lepas nih...mintak ampun ler ku xnak dah park kete kat bwh pokok nih. bukan apa weeiii...xkoser aku nk comotkan my city lagi...sian dia tau. dah lepas balik umah aku dah cuci pun susah nak ilang tau. sisa kumuhan burung nih dah mengeras dah...nasib baik hilang tau.kalu idak, mau aku gi tebas..eh silap!!! tebang jugak pokok tuh karang..giler prasan aku ni, konon cam besar sgt le kederat aku nih.errrrm???
Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

ehemm... apa ni tokey carwash tp tak bg tips kat org lain.... sbenarnya, taik burung adalah sgt berbahaya utk cat.. dia menghakis.. so kene cepat2 bersihkan............

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!