Header

Wednesday, July 16, 2008

Debat punya pasal

Debat punya pasal aku miss tgk sindarela tau...huhuh. slalu gak miss tp slalu miss coz xde depan tv...majuk ala² manja aku ngan Prebetsabu smlm. Memula layan kat astro awani....then kol 11pm layan kat tb3 suku lak...huhuh.

sampai makan pun, postpone tau!!! masak time debat dah abis n makan sambil layan analisis debat tuh. Makan tapi mata masing² pandang tv.....tuler yg Avin damia galak jer main..tetiba jer tgk dia dah xde kat dining area...sekali dah merayap ke dapur dah..so ni lah kerja dia...amik kesempatan ke atas kelekaan walid n bonda dia....


dah pandai mencapai barang²...pasni sumer nk kena simpan brg letak kat tmpt tinggi² jer

Bukan takat muke jerr...baju sluar pun habis kena...kena la ganti baju lain...basuh badan lagi skali before masuk sleep...

naahhh...hambik kooo...abis comot muka..dinyonyotnya bekas kicap tuh...aduhaaiii anak dara ku ini

alaaa bonda jgn marah Damia tau!!!nnti Damia majuk..sape syusah....damia janji lenkali xnak wat lagi...ok Bonda.....huhuhu....sabo jerlaaa
Camna?

5 Comments Uols:

tipahvogue said...

hik hik hik....debat ari tu mmg mengujakan!! ralit wooh!!! pewot berkeroncong pon sanggup diabaikan! ahakssssss

masviona said...

yesss tol tu tipah
yuppy...mmg sungguh ralit laaa...tp ada gak sdkt menggelikan bila tgk buih²...hehehe...sowwiiiii

a^T04 said...

hehe..damia lepas geram kot kak..sbb xder yg nak mlayan die...smua layan tv..

masviona said...

aah la attiey
akak pun rasa camtuh...hehe
tapi dia mmg lasak tp cute sgt...ahakss

prebetsabu said...

damia masa debat tu dia ok je.. tumpu perhatian.. maklumla.. damia kan bakal jd gabenor bank negara.. insyaallah.. so isu kewangan camni dia kene amik tau...

lps abis debat tu je baru dia melasak.. sambung aktiviti nakal dia.. hahaha..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!