Header

Monday, July 21, 2008

Demam blog.....


Ntah.. rasanya skrg ni si viona dah kene demam blog kot.... lps mkn td, beriya2 viona ajak aku n Damia naik bilik.. tak heran langsung kat tv... rupanya dia nak memblogkan diri dia.. katanya byk sgt bende yg dia nak cerita....

tgk la gambo ni.. aku sebok browse hal2 politik mesia, viona sebok nak taip entry.. mangsanya? Avin Nurdamia Alhamra lah.. sian dia sengsorang duduk atas walker.....
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

oooooooooo...walid kenakan bonda ek???
tggulah sat lagi bonda kenakan walid lak..huhu. bonda dah ada point nih cuma tggu time yg sesuweii yerrr...siaplaa

errmmm...tpkan mmg sian ngan anak dara tuh...ala siannye anak bonda nih..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!