Header

Friday, July 25, 2008

Door Gift

Balik dr meeting ngan JPJ Kelantan kat Besut, Terengganu hari tuh adalah Prebetsabu wat balik door gift dr meeting tuh kan. Apa yg aku respect n kagum sket la coz door gift kali nih lain dr yg lain sket. yelah slalunyakan klu benda² camni kan slalunya organizer akan berhempas pulas lah nk mencari sumting yg best² dan slalunya benda² mahal or benda² yg ada cop organisasi or organizer yg mewakili event tu la kan. Tapi yg nih special sket pada aku ler coz dia ada usaha utk meningkatkan n mepertingkatkan serta membantulah pd aku yg paling tepat skali usahawan² or maybe usahanita dengan mengkomersialkan produk² dr perusahaan kampung. Tengok lah cam kat bawah nih penuh satu paper bag besar nih ngan produk² kg.

macam² ado. serunding sampai ada 2 pack.

tapi serunding lagi satu pack akan lepas ke Uganda, coz kebetulan bakal adik ipar kan berlepas ke sana tgh mlm ni. so my sis pun beria le nak kirimkan serunding nih wat bekal tunang tersayang dia kat sana nanti. Lepas nih kalu balik Mesia leh beli rumah plak kot dia, hari tuh lepas balik dr Dubai dah beli kete sebijik. eh lupa....simpan duit nak kawin ek???hehe

Dlm byk² makanan nih. ada satu yg menarik perhatian aku...ni haa.korang tau tak apa nih???
Pisang salai... aku pernah dgr psl makanan nih tp aku lom pernah merasanya. Pasni leh ler aku merasainya kan..kan.



Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

mmg lain dari yg lain door gift dia.. bagus.. ni asyik2 pen... asyik2 pen je dorang bg klu ada meeting.. huhuh...

so lenkali leh suggest soh dorang bg ps2 ke.. psp.. xbox lak... wahhhhhh... harus aku cilok org lain punya gak...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!