Header

Wednesday, July 23, 2008

Fountain


Teringin sgt lah nk ada fountain camni kat laman umah aku...kalu dpt yg kecik sket pun jadi ler. Dah diskus² dah ngan prebetsabu lepas balik dr Laman '08 hari tuh tapi katanya kalu letak fountain nih kat luar umah area garaj pun ok jer katanya tapi tuler kete nk kena parking kat luar ler satu...sure xmuat dah kalu nak parking dedua kete kat belah dalam....errmmm????camne ek??? errmmm...kalu nak gak terpaksa la tp bukan dlm masa terdekat nih kot????


Actually kat dalam umah aku dah ada dah satu fountain tp kecik jerla, dedulu siap ada ikan lagi tapi skrang nih sume ikan dah mati, dah byk kali plan nk gi beli lain tp asyik xjadi jer...huhuhhh. coz dedulu kami asyik bz je manjang, slalu je xde kat umah...kengkadang tuh smpai 2 minggu tinggalkan umah maunye xmati ikan² tuh sume.

Errmm..aku pun xtau ler nape aku suke sgt ngan fountain² cam gini...entahla maybe aku sukakan kedamaian sbrnya, yerla bunyi pancutan air tuh leh buat aku rasa tenang dan happy skali. rasa mcm dok kat tepi air terjun kat dalam hutan pun ada..pastu aku pun sukakan ikan...anak² ikan tuh lagi ler aku suka..time² jiwa kacau tuh kalu dapat tgk anak² ikan berenang² dengan bebas dan suka ria tuh leh sejukkan dan cool kan perasaan kita balik tau...kalu aku camtuh ler...kalu u'll lak camne ek nak tenangkan jiwo kacau nih????
Camna?

3 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

kalo sayala kan saya suka beach hehehe...dok tepi laut lama2 pun boleh....

masviona said...

ms. lilies:
yg tuh pun suka gak...amat suka gak. slh satu terapi gak tuh

tp beach xleh bawak ke umah,,,hehhe..kalu dah jd jutawan satu hr nnti leh ler beli umah tepi pantai..heheh

prebetsabu said...

alamak.. lps ni aku kene hempas pulas la carik duit juta2 nak kene belikan famili aku ni banglo nih.... leh wat kolam mandi terus... yezzaaa

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!