Header

Friday, July 18, 2008

Jeans Alaf Baru

Aku ada terjumpe benda nih kat dlm satu forum cari....huhuh. Haru betul la klu kat mesia nnti dok terikut² ngan fesyen camni.


ni haa lagi satu...makkk aaiii...xkossser den nak tgk lebih²


Errrrmmm ni baru thn 2008.....10-20 thn akan dtg xtau ler camne gaya gamaknye.???risau aku camne ler aku nak mendidik anak² aku nanti supaya tidak terdedah ngan anasir² korang senonoh sprti nih..hmmmm..
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

aduh sudahla... apa pesen la zaman skrg ni.. even jeans yg low pon aku dah nak muntah tgk org bontot berkerak pakai.. ni kan plak jeans bogel nih....

a^T04 said...

harga mnyak naik, kos jeans naik gak ke?
hehe.

masviona said...

haaaa...entahla
minyak punya psl...sume sengsara...huhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!