Header

Wednesday, July 02, 2008

Kuku Punya Criter

iye..kwn² ini adlh jari tgnku

Ingat lagi masa zaman skolah dedolu, aku pernah kena tahan masa masa spot check pas assembly sbb simpan kuku pnjg. Tapi nasib baik aku lepas tau coz time tuh aku mmg bernasib baik coz aku diserang tentera jepun so aku leh bg alasan yg munasab tuh xleh potong kuku...huhhu.logik per alasan aku tuh..tp kuku aku tuh idak ler panjang bebenor pun time tuh panjang sket dr gmbr kat ats tuh jer.

Tapi skrang ni lak terbalik, aku mmg dh xleh layan langsung if kuku² dijariku panjang nih. Asal kuku panjang jer mesti aku akan rasa rimas semacam jer. mcm gmbr kat atas tuh kan, klu kuku jari aku dah smpai tahap mcm tuh pun aku dah xleh tahan dah sure rasa macam nak meroyan jer..lekas² kena potong kalu idak sure aku xselesa punye. Korang lak camne ek? coz bukan apa aku slalu je tgk org suka simpan kuku panjang² nak² chinese guys pesal ek???kalu xsimpan sume jari pun sure jari kelingking panjag punye...eeeiiii

Camna?

2 Comments Uols:

a^T04 said...

a'a...
kuku pjg x best...rimas...

masviona said...

yup tol tuh Attiey
mmg kuku panjng merimaskn ler leh wat akak rasa mcm nk lemas
huhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!