Header

Tuesday, July 15, 2008

Mari bergambooo..

arini ntah napa mood aku nak letak je gambor2 kami kat blog nihh.... huhuuh...... ye la.. dok gile asyik snap gambo dari hp, tp tak pernahnye nk p hantar print.. ehehe aku tau korang pun camtu gak kan.. beriya2 bergambo tp tak print pon.. dok sebek je gambo tu dlm memori kad.. so baik aku publish kat sini je.. free je plak tu.. takyah bayar print hahahaha...

nah enjoy..



happynye damia naik beskal


abis bersepah mcm dilanda ribut.. padahal damia n awish je yg main tu....


khusyuknye memasing....


"damia tgk la tv tu.. abg awish nak posing tunjuk gigi nih.."


posing ngn muke innocentnyeeee...


"ni bonda damia.. walaupun muka penat sbb layan kerenah damia, tp bonda tetap cute mcm damia gak kan?" kata damia


potong kuku dalam kete time damia tdo.. ni je la masa g sesuai... klu tak dia tak duduk diam..


tdo sampai herot mulut.. nyenyak sungguh di pelukan bonda..


"Abg Awish tepi sikit damia nak lalu kang penyek kaki kang..." damia memberi amaran..


sedap sungguh isap tgn.. igt lagi ada waitress kedai makan tu dok kata "manissnye mata diaaaa"


"damai penatlah walid.. satu hari shopping sakan.. rilek la jap"


"org makan sesedap, aku makan biskut je la...."


bermesra dalam kete...


"haa.. tarik janggut walid yg nipis niii.. yaaahh."

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!