Header

Tuesday, July 22, 2008

MV lagi

Lepas blk dr Laman '08 tuh, lepas dah makan² isi perut sume kami sekeluarga pun balik ke PJ...rehat² lepak² bersihkan diri sume n perebetsabu pun sempat menidorkan diri barang sedas dua, aku lak melayan kerenah avin damia n anak² buah yg baru balik dr shopping ke IKEA lepas dah tunai apa² kewajipan yg perlu then kami pun memohon diri utk pulang.

Dalam pala otak aku nih dah ada agenda lain dah...masuk² dalam kete jer aku ajak prebetsabu ke Mid valley, nasib ler mood dia tgh baik, terus onn kan ajer ajakan wife dia nih.

Tak der memborong apa sgt pun, cuma beli barang² avin damia je yg banyak.

antara brng² yg dibeli utk avin damia

fresh food feeder utk avin..so senang ler pasni kalu nak mkn buah epal ke buah mangga ker, leh ler masukkan dlm bendalah ni n kasi avin damia makan..so leh la kurangkan kebarangkalian utk dia tercekik ke pa ke kan...utk lebih safety lah kan.apa korang puteh kata " reduce risk of choking" lebih kurang gitu ler

haaa yg ni lak "Lihat lah dunia, inilah berus gigi pertama ku!!!". saje lah nak didik nak dara ku ini menjaga kerbersihan diri kan

haaa tgk!!!!..terus possing ngan berus gigi nih...semangat gitu mak ngan anak dedua sama naik. Yg avin lak org nk berus gigi dia, yg dia ralit nk gigit, apa ingt ni makanan ke apa nih...sabor jerla sayang


Lepas dah kuar dari jusco tuh..jenjalan lagi tetiba jer prebetsabu tanya

Kata hari tuh v nk beli sandal kan, jom ler beli

waaaaa..ini sudah bagus nih prebetsabu dah offer tuh aku pun apa lagi..berdesub jerla masuk kebetulan masa tuh dekat ngan kedai BATA...zassss ajer la. sekali jupe lk yg berkenan dihati sambar jerla satu. slalunya aku bukan main susah lagi nak pilih kasut or sandal tau, masuk 3-5 kedai kasut pun lom tentu gi jupe yg berkenan...dah kalu jupe yg berkenan itu xde lah ini xkena lak..ada yg xde saiz la ada yg xde kaler yg aku nak ler..mcm² ler tapi kali nih senang je prosesnya jupe terus bayar. sonang citer.

sandal utk bonda

So apa barang utk walid nye????ngeh....ngeh...Walid sabar ye....walid kan dah dapat selipar baru beli kat pekn sg besi...muahhaaa.....larikkkkkkkkkkks
Camna?

2 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

bestnya shopping brg baby...
huhu..kat kontan nih kureng la choice dia kak mas..x best..
bestnya dpt shopping kat MV....huhu...

masviona said...

yezza...shopping mmg best pun....:)
yeke Adda...kontan kan byk gak sopping mall..kurang gak..xper aar klu gitu turun ler KL slalu bknnya jauh sgt pun...ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!