Header

Thursday, July 31, 2008

Pose Ganti

Sedar tak sedar tggl kurang lebih sebulan lagi utk kita menyambut kedatangan bulan penuh barakah...RAMADHAN.

Yang aku lak, dah tggl tak lama lagi nih ler baru aku terhegeh² nk ganti pose² yg tertinggal tahun sudah. tp insyaAllah sempat lagi nih...cuba utk sejukkan diri sendirik.

saja le aku ganti hari nih, leh pahala pose sunat skali kan...hehe bak kata pepatah pepatih tuh sambil menyelam minum air skali kan.

So korang camne??dah abis ganti pose ke lom?kalu korang pun lom gak cam aku, so moh ler kite mempuase kan diri ek???


p/s: hari nih prebetsabu tak teman aku pose....:(...xmcm thn² lepas. tp ye tak ye gak kan smlm x dinner proper pun. sahur???aku mmg xpernah sahur kalu pose ganti. Padan ler prebetsabu xleh nak tahan dia kalu xjupe nasik 2 hari sekali mmg xleh blah dia.huhuh
Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

pose...jgn tak pose....hehehe..sib baik saya dah abih ganti...huhuhu

masviona said...

waaa yeke..bagus la mimi nih
"suspek" tol laaa..hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!