Header

Wednesday, July 23, 2008

Post dari Timur....

huhuhu.. akhirnya lebih kuang jam 7pm td aku selamat sampai ke Bukit Kluang, Besut.... perrgghh jauh gille rasanya perjalanan.. penat!!

sampai2 je sini, terus cek in bilik kat Bukit Kluang Resort... ok gak rupanya tpt ni... dan yg paling aku teruja, ada WiFi beb!! tp sebab bilik aku jauh sikit dr opis, so intermittent sikit la....

aku g sini ngn staff.. org kuat kompeni ni.. En Ijam.... kitorang kene attend meeting ngn JPJ negeri Kelantan esk..

sbenarnya, aku winduu amat sgt kat family aku... viona n damia tercinta.. td otw, aku sebok drive so leh la wat2 lupa kat dorang.. so skrg ni tgh dok melepak, menderu2 igtn windu aku kat dorang... waaaaa... waaa.. nak balik!!!

tp xbole balik..ada tanggungjawap yg perlu diselesaikan.. in fact jap lg aku kene manis2kan muka ada dinner bbq ngn client n pengarah jpj pun join... saba je la...

meanwhile ni aku tepek gambo2 bilik hotel resort ni.. ok gak resort ni....

tgk tu.tuala pun nak lipat2 berdesign.. saboo je la



ijam terlentang kepenatan la tuh... tp tgn tak lekang ngn hp.. nak hambik gambo gak la tuh....



aku kat balkoni bilik.. muka letih je.........
Camna?

3 Comments Uols:

masviona said...

waaaaaaaa....b
v n damia pun indu b gak nihhhh
lmbtnya nk tggu jumaat nih

prebetsabu said...

tu la.. xsabar nak tunggu jumaat nih...

jg diri leklok sepeningalan b...

*geram lak ngn wifi sini.. teruk.. nak upload gambo tak lps....

masviona said...

waaaa....towel pun dihiasa² bagai
first time jumpe nih...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!