Header

Sunday, July 27, 2008

Sehari di Kompleks PKNS Shah Alam

huhu... arini ada kenduri kawen kawan opis kat KJ...

Lps dah g sana, kitorang p merendek lak kat Kompleks PKNS... guess what? ada pameran buku.... ehehehhehe... lama dah tak tgk buku ni secara fizikal.. ye la selama ni dok cari info pengetahuan secara maya je.... dah leh kata lupa lak mcm mana seronoknya membelek helaian mukasurat buku.. dgn aroma kertas n dakwat... wahhh..

org begitu ramai kat situ... so sapa kata org mesia tak minat membaca?

ehehhe.. tp tu la.. tujuan utama kitorang p kompleks ni pon sbb viona tercinta nak carik brg dia... aku plak kan biasa la time shopping camni aku la merangkap bodyguard viona n aku la baby sitter damia.. huhuhuuhuhhuhuhuh.... segala tanggungjawap ku pikul jua..

penat oo kaki klu ikut viona ni pi carik brg.... habis sume kedai dia riki n compare.. bagus la mengamalkan etika pengguna bijak.. tp tak bagus dari segi kepenatan kakiku inih!! wuhuuu... lengooohh...

lps tu kitorang pi melantak kat kyros kebab.. lama tak ketedarah kebab teringin gak... rasanya kyros ni milik bumiputra ke? sbb aku tgk cara dorang mcm tak pro la... (napa bila tak pro je aku pikir bumiputra?).. tak proper je klu nak compare fas food yg lain.. interior design dah cun.. tp cara conduct dorang.. SOP dorang...

ada ke amik order pakai tulis kat kertas je lg? plak tu lps dah bayar, dia print resit n lps tu tulis nombor kat blkg resit.. dia soh kita duduk dulu n tunggu nombor dipangil.. aku tanya caman dia pangil.. kaunter tu kata nnti dia jerit.. wahahhahahahha.. sungguh zaman 80an...

lps tunggu +-15min, mmg betul dia jerit n panggil nombor.. aku pun saje wat pekak je nak tgk apa reaksi.. sekali dia jerit lagi kuat daaaaaaa.... aku pun amik je la.....

sgt aku terkilan.. patutnya dorang leh wat lg elok... menu pun just kat kertas je.. takde signboard yg cantek2 letak menu.....

harga? mengalahkan KFC............ mungkin kyros lps ni leh aku kuarkan dari list restoran singgahan aku.....

nah antara gambo2 kitoang kat kompleks pkns shah alam......


ni la dia menu santapan kami....mahal bole tahan.. +-30hengget okay... baik aku mkn McD/KFC.. uhuhuh.. tp apakan daya tekak aku terliur nak mkn kebab...


damia dgn muka yg tak sabar menunggu pesanan siap utk disantap oleh walid n bondanya yg tercenta...



tu dia.. damia dah start wat mimik muka cute.. tiap kali soh dia wat muka cute, muka ni la yg dia tunjuk... dah macam poppeye pun ada gak kan? huhu


tu dia xlekang lagi muka cute dia.. klu org luar tgk ni, sure dlm hati "tak senonoh betul mak bapak budak ni.. kentut busuk sampai anak pun tak tahan bau!" ahahhaha.. klu ada org cakap camni, aku piat telinga!! bukan menahan bau kentut.. tp nilah dia muka cute damia...


jgn tatau.. si kecik damia ni walaupun masih berigus, tp saham tinggi tau.. tgh2 kitorang tgk pameran jualan buku, ada lak sorang mamat ni (baby gak la) pi mai kat damia senyum2.. pastu leh lak dia nak kiss damia.. mujur damia pandai jaga diri.. dia tepis mamat tuh!!! huhuhu.. terhibur tgk gelagat si kecik...


"eh eh apa nih lebey2 lak nak kiss aku... en. puliss.. tolong!!!"


Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

ooo....cute sgt la si avin damia nih..geramnya

klakar je tgk dia menepis bdk laki yg nak kiss dia tuh. memula kiss tgn dia ok lagi bila dah smpai part nk kiss pipi dia tepis u'oll.heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!