Header

Friday, August 08, 2008

08.08.08

Actually aku xde mood pun nak taip n3 kat sini hari nih coz aku sanggap sungguh ler hari nih, avin damia demam masih lom kebah smlm smpai muntah n cirit birit smpai 4 kali sian dia. Kol 12 thg mlm lebih aku bwk dia ke An-Nur smlm.

Nasib baik hari nih dah ok sket tu yg ku senang hati sket. Aku saje jer nk amik kesempatan nak publish sumting kat blog nih sempena tarikh yg istimewa ni lah kan.

ok bubbye...:) see ya..kang kalu mood dah ok sket aku update lah lagi.

time nih kalu leh tido kan best....hehhee
Camna?

3 Comments Uols:

viruspadu said...

tarikh ni mmg best gilak kan

ong katanya

harus buat entry special kan :p

prebetsabu said...

huhuuh.. 080808...

tp jgn la taksub ngn angka 8.. pahaman cha ya nun alip...

masviona said...

VP:
aah mmg tarikh yg dinanti2 kan
tuler pasal gagahkan jua wat n3 tuh...ahakss

prebetsabu:
ala xdela taksub sgt pun...saje sesuke jer b...peace no war!!...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!