Header

Tuesday, August 12, 2008

Alhamdulillah...My New 1445

Alhamdulillah kami telahpun mendapat krete baru kami. Setelah agak lama prebetsabu mengidamkannya akhirnya smlm kami telah pun mendapatkannya secara mutlak...mutlak ler sangat tuh.

Kami (prebetsabu lah start dulu aku follower jer, aku kan peminat HONDA) start mengidamnya ketika first batch model nih lagi..ermm thn 2007 kot.. tp masa tuh mandangkan masa tuh kami akan mendapat... the real baby...Avin Damia so postpone dulu lah kan.

Model dulu lagi kick tau..tayar dia besar sket yg batch 2008 nih saiz tayar dia dah sedikit kecik....prebetsabu sedikit ralat ler aku ok ajerrr..janji leh jalan....heheh.

Even dah dpt 1445 yg baru, 1445 yg lama...my city...still tidak dilupakan. Aku syg tau my city aku tuh....suker sgt ngan dia..performance dia bagus tau..:)

so meh layan piccies lagi...


Satu lagi 1445 kami....Bonda n Avin Damia inside

Us inside....bawak walid gi klinik lagi...kesihatan dia lom pulih sepenuhnya.

Bonda n Avin Damia again
Camna?

7 Comments Uols:

tuberose78 said...

waaaa... sudah beli kete baru kaa!! bile kitorang leh nak rasa naik ni?? kena la bawak gi jejalan... kitorang mmg tak penah langsong naik kete besau camtu... kalah le kete kitorang camnih! :)

a^T04 said...

gagaagagagga....kete baru yooo...
nak naik..nak naik..hehe

Ada Ayrissa said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh..bestnya kak mas....
sonokla avin damia dpt round2 ngan kete baru nih...

tipahvogue said...

wahhhhhhhhhhhh..beso nye keta!! nih yg jeles nih!! huhuhu

masviona said...

tuberose78:
waaaaa....adakah ini kak diah???
teruja gitu!!!!
yerrr kawan² inilah kakak ipar aku yg plng cute itu....ahaksss.
alaa k.diah bukannya nk yg besar pun. ciri utama yg ditekankan adlh function dia yg senang nk angkut² brng tuh..heheh besar tuh kiranya satu bonus la..:)

masviona said...

Attiey:
yer kete baru....jom ler naik kang akak balik klate kita jupe ok

Adda:
alhamdulillah...
Avin Damia mmg suker pun...ahakss

masviona said...

Tipah:
heheh..tipah jgn jeles² sgt kang rosak lak mood tipah yg tgh berbunga² tuh...ahaksss.Bila nk langsung??
tp jeles secara berhemah masih lagi dibenarkan laa...jgn melampau sudah...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!