Header

Tuesday, August 05, 2008

Baby Chair

Avin Damia kan skrang ni pantang kalu tgk kami tgh menjamu selera dia pun mula lerr nk join sekaki kan. selalunya dia dok dlm walker je kalu kami tgh menjamu selera. Habis tuh pk² sian lak kat dia kalu kami dok kat dining table dia lak kat bwh dlm walker kan so petang ahad semalam alang² shopping barang² dia belikan lah skali baby chair nih kat dia.


first time letak dia atas baby chair dia nih excited jer muka dia...mcm heppy sgt la.bukannya xpernah dok dlm baby chair pun..entah maybe dia tau kot parents di nih beli khas utk dia kan. masa prebetsabu tgh dok dlm proses nk pasang benda nih pun dia cam excited xsaba nk tunggu kerusi dia nih siap di pasang.niler antara aksi² cute dia...muke cute dia tuh xtinggal ok...kat bwh ni lak video aksi terlampau dia...meh layannnn meh...hahahha


video
Camna?

7 Comments Uols:

prebetsabu said...

mm..alahai.. takleh la tgk muke cebek bebek diadalam vid tu.. elok2 tgh gelak2, kene hep sikit, dah bebek siap nangis cedey2 lagi...... alahai damia....

masviona said...

huhuh....siannye avin damia...heheh

tipahvogue said...

alolololo...chumilnye dia time sebekkkkkkkkkkkk....ekekekekeju

prebetsabu said...

nota tambahan..

pada sesapa yg access web ni dari opis, biasanya admin blok korang punya connection utk video... huhuuhuh padan muka korang! wt keje tu!!

Ms.Lilies said...

muka tembam dia tu buatkan dia cute sangat bila merajuk...hehhehe

masviona said...

heheh..muka tembam
skrang nih dh xbrape nk tembam sgt dah...masa 3-4bln dulu lg ler tembam..:)

sian dia merajuk sakan..hehe

masviona said...

tipah:
time muke sebekkk...heheh xleh tahan tol la tgk muka dia tuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!