Header

Thursday, August 07, 2008

Buffday Girl

Balik dr opis ptg td xterus amik avin damia coz aku ngan prebetsabu menyinggah ketempat lain. Ada hal yg perlu disettlekn..hasilnya aku sangat ler idak puas hati tp aku xnak ler stori mori kat sini..maybe n3 lain kot.

n3 nih aku nk bercerita psl buffday girl, settle urusan tuh baru aku gi ngamek my lil princess nih kat nursery. masa nk amik tuh aku dah prasan dah nape muka dia monyok semacam je kan. bila dah dukung dia aku dgr bunyi nafas dia kan...

errrmm...sah lah nih avin damia kena flu lak....ni yg aku risau nih dia dh lama dah xdemam nih. yg aku dok risau kalu kena flu kang xlama lagi klu xkena gaya sure lelah n batuk dia dtg balik nih....sob..sob siannya dia.

sepanjang malam nih lesu jer muka dia...xbermaya jer. so xde ler nk aktif n lasak cam selalu tp dia jadi manja sesgt.... ya ammpunnnn...tp nk wat camne kan aku layankan ajer la. dok berkepit jer manjang...pastu lentok² dan menyesehhhh jer...siannya la dia sesangat...air hidung xberenti mengalir....alahaiiii siannya anak bonda nih.

aku xtunggu lama terus bagi dia ubat flu n cough...risau kot melarat nnti baik bg awal² kan. prebetsabu lak dia kan cepat risau....dah ajak gi An-Nur dah tp aku ckp xperla kasi ubat lu tgk dlm masa sejam dua nih camne kan.

Alhamdulillah...lepas bagi ubat td cam ok sket, dah leh senyum² dah sket xdelah asyik nk merenggek jer...tp aku still kena berjaga² coz manalah tau kan incase ler dtg balik ek pa ke....
Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

sian kan kalo anak sakit ni...risau pun ye gak...tapi kena sabor melayan kemanjaan dia la kan..macam anak2 mimi gak le...hihi

masviona said...

tula mimi..mmg risau sgt kalu anak sakit...dah lama dah ni dia xsakit or demam ni
dok kat opis pun xtenang jiwa raga..:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!