Header

Sunday, August 03, 2008

Cuma Dia..........Prebetsabuku

Selepas menciplak lirik lelaki ini dendangan asal Anuar Zain disini masviona muncul kembali. Kali ini aku bikin gempak lagi dgn memplagiat sebuah lagu baru daripada Sonar...hehe. jom mampir²

aku tak mahu Ako Mustapha
aku tak mahu Fahrin Ahmad
aku tak mahu Piere Andre
yang ku mahu Cuma dia


aku tak mahu Richard Gere
aku tak mahu Tom Cruise
aku tak mahu Antonio Banderas
yang ku mahu cuma dia

beriku peluang untuk mendekati dirimu
berikanlah..berikanlah..


aku tak mahu Shah Rukh Khan
aku tak mahu Rithik Roshan
aku tak mahu Abhisek Bachan
yang ku mahu cuma dia


aku tak mahu Ahmad Dhani
aku tak mahu Once DEWA
aku tak mahu Airel PETER PAN
yang ku mahu cuma dia


beriku peluang untuk mendekati dirimu
agar aku bisa memiliki hatimu
berikanlah..berikanlah..


kesemua lelaki kacak yg ada di dalam dunia ini..
xkan dpt membuatku tertawan dan tergoda
kerana hatiku ini cuma milik dia saja…

beriku peluang untuk mendekati dirimu
agar aku bisa memiliki hatimu

berikanlah..berikanlah..

cu cu cu cuma..
yang ku mahu cuma dia..


YUPPY MMG BETUL, CUMA DIA....PREBETSABU...YG KU INGINKAN....

kat bawah ni plak...apa lagi lirik asal dia ler beb...ahaksss...direct giler lirik dia senang ler penyanyi dia nk hafal....n senang gak awekkss dia nk paham.

Sonar - Cuma Dia

aku tak mahu Siti Nurhaliza
aku tak mahu Fasha Sanda
aku tak mahu Maya Karin
yang ku mahu cuma dia


aku tak mahu Angelina Jolie
aku tak mahu Britney Spears
aku tak mahu Catherine Zeta-Jones
yang ku mahu cuma dia

beriku peluang untuk mendekati dirimu
berikanlah..berikanlah..

aku tak mahu Preity Zinta
aku tak mahu Mahima Chaudry
aku tak mahu Aishwarya Rai
yang ku mahu cuma dia


aku tak mahu Dian Sastrowodoyo
aku tak mahu Inul Daratista
aku tak mahu Kris Dayanti
yang ku mahu cuma dia


beriku peluang untuk mendekati dirimu
agar aku bisa memiliki hatimu
berikanlah..berikanlah..

kesemua perempuan cantik yg ada di dalam dunia ini..
xkan dpt membuatku tertawan dan tergoda
kerana hatiku ini cuma milik dia saja…

beriku peluang untuk mendekati dirimu
agar aku bisa memiliki hatimu
berikanlah..berikanlah..

cu cu cu cuma..
yang ku mahu cuma dia..

Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

huhuhu.. malu seh gue... merah dah muke i...

cu cu cu cu cuma.. yang ku mahu cuma masvona jugak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!