Header

Monday, August 11, 2008

An Evening in Hotel Eqoutorial

Ptg smlm kami sekeluarga ada xtvt family gathering. ala kecil² lan jer pun. Xder benda pun just bwk kanak² ribena mandi kolam jer dah alang² my kakak ipar punya husband ada xtvt disini kan. Hotel Eqoutorial Bandar Baru Bangi.

baru smpai masih kat lobby hotel

on the way nak turun ker swimming pool

dah sampai pool dah...see wan n atuk dah tunggu tuh. cousin avin damia pun tunggu dlm pool dah tu

bonda nak celupkan kaki damia jer..damia kan lom sehat betul lagi

xder nyer dia hirau..punye ler dia excited smpai dia meronta² nak mandi pool..tgk ler sendrik aksi² dia

eksyen mengalahkan org yg dah pandai swim jer damia nih tau

dia siap eksyen nak turun tempat yg dalam sket, nak ngikut cousin dia yg lain..siap wat aksi menyelam tau air, dah smpai paras hidung dah tp dia maintain jer..amboi2..damia
dah yer syng..next time kita dtg swim kat sini lagi yer syng....punyer lah dia majuk bila kita dah xkasi dia mandi lagi....sonok sgt lah tuh...kita pun geli hati tgk gelagat dia.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!