Header

Sunday, August 03, 2008

Foot Massage yg dah berapa kali kena tukar

Ni nama dia mesin urut kaki....nak lebih glemer foot massage. Mesin nih baru jer dibeli bulan 1 2008. belum pun cukup setahun usianya tapi kalu u'olls sume nak tau sudah 2 kali saya gi tukar coz motor dia tetiba jer stuck xmau onn.

Pastu 2-3 hari lepas jd lg skali...grrrrrhhh hangin ler saya coz kiranya dah masuk kali ke-3 lah kan. padahal baru jer tukar bulan 6 hari tuh kot kalu xsilap aku n pkai pun baru jer 4-5 kali.remote dia pun lom bukak lagi tau..xde masa beb nk urut² kaki nih, asyik merendek jer kerja aku xdek kat umah manjang 2-3 bln lepas kan so haruslah aku biar mesin nih tersadai je kat umah kan.

before this aku gi tukar jer dia kasi yg baru tapi sabtu tuh aku gi tukar dia kata dia nak repair lak dah. so aku kena gi hari lain ler utk amik balik mesin nih coz dia nk anta ke kilang lu repair balik kan....so untuk u'olls yg berhajat nk beli foot massage nih kan pleaseeeee ler jgn beli cap ayam nih...ok?????sbb rasanya bukan aku sorang yg ada mslh nih ramai lagi customer dia yg gi tukar barang nih...adoooiiilaaa nyusahkan org lerrr bukannya rege dia murah kan kita beli..rege leh tahan gak mahalnye tp kualitinye heheh agak low classs....hehe..seriyes
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!