Header

Monday, August 11, 2008

Kenduri Kawen Hari Sabtu

Over the weekend kan, kami satu family terkena jangkitan dr penyakit Avin Damia...perut angin memulas² and then tercirit birit. Terkena diarrhoea lah istilah medic nye.

memula² avin damia lah yg start dr last week lagi...sian dia. smlm baru lah totally sehat dia. aku lak start terkena hari sabtu tuh aku dah reda sket prebetsabu lak sambung hari ahad tuh smpai ler ke hari nih. Hari nih dia MC tuh xdtg opis pun.

Tp alhamdulilah aku still leh attended lagi kenduri kawin sedara belah prebetsabu nih yg berlangsung kat Dewan Cempaka,Kompleks PKNS Bandar Baru bangi. Kiranye still dlm kawasan jajahan sbb tuh ler digagahkan pergi jua kang kalu idak kena berleter kat my mama lak umah sekangkang kera pun dekatnya xleh gak nk datang kan. Bukannya selalu nak berjumper sedara mara semua time² gini jerla pun yg leh berkumpul sedara pun. biasalah my parents n parents in law dedua sama tau, silaturrahim antara sedara mara kena dikukuhkan..hehe.

Makanan yg perlbagai jenis kat sana tuh aku xsentuh langsung pun. Aku just makan bubur kacang hijau campur durian jer. seriyes sedap tol bubur kacang tuh. secukup rasalah ngan lemaknya ngan manisnye tambah lak ngan rasa durian tuh....terangkat betul aku.

meh ler kita layan gmbr kat kenduri erkkk

avin damia kan demam...so mood dia agak kureng ler ngan wan dia pun xnak tau...meraung tuh

jual mahal bila wan dia nk dokong

asyik melepek jer ngan bonda dia...bonda dia nih nak beramah mesra ngan sedara mara pun xleh tau...meleseh n manja bukan main lagi

sejibik cam walid dia kalu demam...manja semacam...melekat jer ngan bonda...nasib baik ler ngan walid dia on off ler kejap nak kejap xnak...hehe

bila wan dia amik naik kat stage masa makan beradap nak ler plak...amboi...pandai erk damia??


Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!