Header

Friday, August 01, 2008

Kopi Cat

2-3 minggu lepas ku ada ler singgah kat sini. yelah dah dekat ngan rumah haruslah nyinggah kan...n terus ler masuk..hehehe. kang kalu aku singgah tp xmasuk marah lak si FLAVA tuh kan....huhuh what ever la.

Aku singgah sini skali ngan my mama n my abah laa...kan ada aku stori dlm blog nih kan masa tuh my parents in law nih tido umah aku kan so aku bawa ler diorg makan kat sini.

loving couple...mmg sgt² romantik diorg nih tau. mmg sgt² idola kami

Prebetsabu tgh kebulur masa tuh, memacam di ordernye..lepas tuh bukannya leh habiskan sumernye pun.

mushroom soup nih so delicious ...utk Avin Damia. Yerla kesian ler kat dia...order lah gak utk dia... dah slalu if kami melantak dia just mkn biskut Baby Bite dia jer kan. So soup tuh, hanya aku n Avin Damia jer yg mkn...ada ler prebetsabu 2-3 sudu yg lainnya kami berdua ler yang settlekn...aku kerjakan smpai licin soup tuh. mmg nyummy ngalahkan soup yg kat pizza hut gitu.

tapi skrang kami dah xleh nk wat camtuh lagi coz skrang nih avin damia xleh nengok org mamam, sure dia pun sebuk nak gak. kalu kita xkasi siaplah satu kafe tuh bising ngan pekikkan dia nanti...ooowwwhh sekarang nih dia dh smkn clever tau....xde layanan sket sure screaming jer kerje dia. itu pun kalu kita terlambat sket nk suap dia sure memekik..memekik then sengih²...huhuh....nak marah pun geli hati tau tgk gelagat dia....:)

Pada sapa² minat ngan cat farish tuh n nak gak menyinggah kat sini....mai jerla tempatnye terletak di Seksyen 3 bdr baru bangi..dia dok kat area shop lot yg baru bukak tuh. mana ler tau klu nasib korang baik leh le jupe ngan cat. plng koman pun korang ler le menjamu mata ngan gmbr² dia yg menghiasi dinding² kafe tuh. siap ada gmbr time dia kecik pun ada gak tau. makanan di pun ok lah..not bad. rege dia tuh biase ler a little bit mahal sket if nk compare ngan kedai² biase ler tp still ok xdela mahal sesgt.



Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!