Header

Thursday, August 07, 2008

MAHA 2008

Pameran Pertanian, Hortikultur dan Agro Pelancongan Malaysia 2008 or short form nye MAHA 2008 akan start dlm 2-3 hari lg iaitu bermula pd 11 - 23 Ogos. venue nya sama lah cam 2 thn lepas kat Taman Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS), MARDI, kat serdang nun. doket ajor ngan umah den.

Tapi tdk sprt selalu....ermmm..confuse nih...my abah n my mama senyap jer lom mengajak gih dtg sini gih pun.

Kali nih anak menatu dia lak yg ready dulu...kerrr diorg xdpt info lagi erk??? xkan lah erkk coz diorg sllaunya cepat jer dpt info nak² benda² camni yg lebih berkait ngan hobi diorg kan or maybe gak my parents in law bz ngan cucu coz skrang ni akak ipar lom dpt maid lagi lepas dh anta maid dia yg dah habis tempoh awal bulan 8 ritu.maid baru lmbt lak smpainye.

Tak pun, bz ngan kenduri kendara kot...yelah sabtu n ahad nih ada majlis sedara gak haruslah dia bz sket kan. xperla kami just tunggu jer anytime ready utk my mama n abah tercinta..hehee..leh aje apa² pun.

lg pun MAHA kali nih kan 2 weeks leh la pilih time yg kena ngan jadual sendrik. tp mintak² ler time kami nk gi jgn ler hujan lagi nnti padang tuh becak...ai don't like becak² ok...:)

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!