Header

Monday, August 11, 2008

Part 2...An Evening in Hotel Eqoutorial

Occay..lepas sesi mandi-manda sepuas hati di swimming pool maka kami naik berehat di bilik utk merehatkan diri serta membuat apa yg patut....prebetsabu asyik berulang ke rest room jer kejer nye. Aku pun menumpang 2 -3 kaki...tp aku dah beransur baik dah sket.

Dah settle sume maka weolls beramai² turun ke cafe utk menjamu selera ler...huhu. mcm² jenis makanan ada tp time perut tak sedap nih satu apa pun kurang menarik perhatian jadinyer. So aku banyak melayan karenah avin damia n anak² buah jer la n xlupa jugak karenah prebetsabu yg sedang dlm mood sakit....hahahha....banyak kerenah dia ooowwhh..kalu sakit nih.


view sblh meja kami mmg mendamaikan...:)

muka org baru lepas baik dr demam...but mata still cengkung...sian dia

Alhamdulillah....dah leh main chiku..cak dah anak bonda nih...:)



alahai kesiannya...prebetsabu tengah menahan perut yg sedang bergelojak.

Damia ngan Wan Anum

Satu meja...sebahagian dr family kami...meja lain tuh sori xde gambar....huhuh..tgh kalut nak layan anak yg nk bermanja..layan bapaknya lagi satu hal...hehehhe



Camna?

3 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

time makan sedap perut tak sedap tu yg kurang kick tu kan...dah sihat ke skrg???

a^T04 said...

alluuu damia..comeinya dier...

masviona said...

ms.lilies:
tuler..time sakit sumer benda pun jadi dah xsedap dah.
Alhamdulillah saya dh sihat daaa

attiey:
aluuuuu...tq...biar bonda damia yg tlng jwbkn...ahakss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!