Header

Monday, August 04, 2008

Tocang Rambut

Smlm jenjalan cari makan smbil menghabiskan duit kat alamanda, Putrajaya. tapi kebanyakkannye sume shopping barang avin damia jerla.

Masa sesiap nk kuar umah tuh, aku terperasan ler rambut avin nih dah panjang dah so aku pun teringin ler nak tocang rambut dia.

Yang dia lak, dok diam jer bila aku dok kerjakan rambut dia...memang suke berhias tol la dak cinonet nih. Kalu aku dok make up time nak gi kerja kalu dia dah bangun tido lah sure tak berkelip mata dia dok memperhatikan aku dok bersiap.

masa makan kat Lemongrass....dia dok ralit tgk orang lalu lalang

bulat je nampak muka n kepala dia bila dah ikat rambut camni.

bila kita ckp clap ur hand...cepat jer dia tepuk tgn...bila kata flying kisss....cecepat ler dia wat tp tekop tgn kat hidung...bila kita soh dia wat muka comel...muke nih ler yg kuar....huhuhhu...mmg klakar sgt....n lagi satu bila kita ckp fuhhhyooooo...dia terus bangun n lepas tangan...:)


Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

sgt terhibur ngn kehadiran si Avin Nurdamia Alhamra nih.. ceria sungguh..

tak tau la camna nnti klu dia takde ngn kita.. camna lak agaknya dia dah besar nnti.. berjayakah dia? insyaallah...

Ms.Lilies said...

terhiburkan tgk keletah anak2 ni..senyum2 je kita..hehehe..

masviona said...

ms.lilies:
mmg terhibur sgt²...even tggl dia gi keje pun lom smpai ptg lagi dah teringat kat anak...hhhhhuhuhuh
anak² mmg penghibur hati nih...cewaahhh

sue-ana said...

alalala,comeynye Avin wat muka cute dia tuh. Bila ntah nk jumpa face to face dgn budak kecik itu.huhu.

masviona said...

haaa tuler sue
bila nk jupe nih...sue dah jauh kat penang nun..time balik kl tuh sound2 lah ye

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!