Header

Monday, August 04, 2008

Tukang Kacau

Lately nih, every time aku nk wt keje kt umah aku mmg akan ada assistant.jgn jeles ye...begitu jua ngan Prebetsabu.

Pembantu aku nih, mmg pantang kalu tgk aku or prebetsabu bukak laptop memasing, dia pun sebuk ler wat² ringan tgn nk tolong tekan tuh la nk tolong picit ini ler tanpa org suruh tau jer dia apa yg nk dibuat.

Kengkadang tuh sampai naik rimas pun ada aku dibuatnya. terover sgt lah u'olls. tgklah tuh kengkadang tu, dia yg sebuk ngalahkan tokey


ni sbnrnya bukan assistant tp Mat minah kacau...namanyaDah geram sgt aku saje jer letak lappy tuh kat bwh....sajerr nk tgk akal dia, apa yg dia yg nk kerjakan.....skali mau panjat itu lappy daaaaa.....

xsempat lak aku nk snap gmbr dia time tuh coz kelam kabut nak gi selamatkan lappy tuh.....Avin Damia..ooo avin damia memacam lah sayang nih....Bonda n Walid nak update blog pun susah tau kalu camni.

Dah ler setiap hari tido lambat selagi tak tutup lampu n bonda n walid dia nih tak pretend tido selagi tuh ler dia dok tahan mata dia even mata dia dah sepet xleh nak bukak dah pun masa tuh di gigihkannye jugak
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!