Header

Friday, September 12, 2008

Aktiviti kat Kedai Furniture

Aku ngan Prebetsabu sebuk dok sembang sambil tawar menawar rege trolley tuh...yg Avin damia lak bz wat aktiviti sendirik...gi jupe member lama dia...huhuh. Seng Seng, anak tokey kedai nih dah jadi member dah dulu².Dah kata jiran sebelah menyebelah jer kedainya dulu kan.

agaknye sesi menanya kabar masing² kot. dah lama tak jupe lah katakan. Pastu masing² wat² terkejut coz dedua dah pndai jalan dah.

Eh main sorok² lak Seng Seng nih...malu agaknya ngan Damia tuh sbb tadi dia baru jer melepas dlm pampers....eeeeiii...busyukkk tau Seng Seng. Mak dia pun xtahan baunye...

eeeii potong aaarrr Seng Seng nih...kalu camni baik aku blah dulu...heheh...tuh agaknye Damia ckp dlm hati tuh

baik aku main sorang² jerlah...ahakssss.

Kalu uolls prasan yg berkain pelikat tuh Prebetsabu ler...lepas balik dari terawih smlm. So far tahun nih, rasanya baru bape kali jer dia berkesempatan gi terawih. Aku lak mmg dah bertahun dah tak berpeluang. Masa awal² kawin dulu ada ler, now lagi ler dah tak leh nak gi kan..tu anak dara tuh nak tinggal mana kan.

Insyaallah dia besar sket lagi nanti leh ler gi...:p
Camna?

9 Comments Uols:

lily lotus said...

aii..salam kenal2 ;)
nice blog..izinkan i link ur blog kay..daa

masviona said...

hiii...salam ukhwah dr sy.
sila²...tq coz sudi

prebetsabu said...

serius busuk tahap gaban z potong 8 punya si seng seng ni melepas...

syiok tgk damia pandai bergaul...

tp.. jgn over tau...

prebetsabu said...

lily - selamat dtg...

eedany said...

cutenya mereka...

salam perkenalan dari eedany.

:)

iNi DunIakU said...

chumelsnyer baby2 2..
kembar ke?

prebetsabu said...
This comment has been removed by a blog administrator.
masviona said...

hiii eedany!!!

slm kenalan jua...:)

thanks coz linkkan blog saya

masviona said...

ini duniaku:

mmg baby tuh cute tp mereka bkn kembar..sorang anak melayu sorang laki anak cina..:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!