Header

Monday, September 08, 2008

Aku gille GPS lak...

ntah napa ntah sejak dua menjak ni aku dok gille kat GPS device lak....

mungkin sbb aku malas lagi nak sesat...

tak sesat, tak bazir minyak...

tak sesat, tak bazir engine running wear n tear...

tak sesat, tak bazir masa..

tak sesat, tak rosak mood hepi tetiba jd tak hepi sbb sesat...

tak sesat, kurang sikit time viona tdo dalam kete.. huhuhu sesungguhnya aku jeles klu dia tido time aku drive...


tp gadjet2 camtu still mahal ya amat kat mesia nih..... ada terpikir nak beli hp yg ada gps mcm nokia 6210 ... tp tu pon mahal gak still 1k++... skrin kecik compare dedicated gps device... tp byk function.. fon, bla bla bla.. whereas dedicated gps device ni sekadar gps map je la... ada la yg ada game sikit2...

so kene la start kumpul wang...

kerja keras... terus buat!!!!

Inilah dia Gavin Nuvi 205W. Basic utk entry level.. takde live traffic update from FM.. tp mesia mana ada service tu pon.. watpe nak beli yg high end klu takleh nak utilise.. hahahaha mesiaku yg maju...

Rege ? RM1480 jerrrr
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!