Header

Tuesday, September 09, 2008

Aku Pun Dah Dapat

Weekend lepas weolls ke Mid Valley lagi. Ada barang sket yg nak dibeli, dah alang² tuh beli skali barang² dapur kan.

Bak kata org sambil menyelam minum air kan. Dah smpai sana tuh shopping ler barang aku skali kan. Ni asyik² dok terbeli barang² avin damia jer semedang mana aci kan. Tambah² lak memasing dah dpt apa yg dihajatkan ( prebetsabu kan dah dpt sandal yg dia nk tuh...avin damia pun dh dpt kasut baru dah) so aku berusaha ler mencari² apa yg aku nak kan.

Ni dia...haaaa....purse baru uolls. hehe leh wat raya gak nih..tp xperla aku rasmikan dulu...awal sket la. ala raya pun bukannya lama lagi pun tingal lagi 2 minggu lebih je lagi kan.


Dah lama dah berkenan ngan purse nih tapi mandangkan purse yg sedia ada baru je beli masa JUSCO sale dulu malas le nak membazir² kan. Tak kan ler purse pun nak tukar setiap 3 bulan sekali kan...mmg membazir sgt ler tuh namanya.

Purse Alain Delon yg sedia ada nih leh wat tukar² kan. (ayat cover aku kt prebetsabu). Padahal xdernye purse aku nak tukar²...kalu handbag pun aku malas nak tukar² inikan pula purse lagi ler remeh n leceh.Handbag tu leh la tahan lagi....itu pun tgk mood or majlis kalu idak aku pkai jer ler handbag yg sama kemana² sampai lebam or sampai dah jemu.


Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!