Header

Thursday, September 18, 2008

Berbuka di perantauan 2... jalan2 carik makan

semalam agak kalut sikit masa nak buka pose..

mana taknye. kol 640pm aku maseh lagi kat site melayan kerenah dorang...

plak tu, tatau nak buka mana...

so aku pon merewang je la carik port buka...

sekali, otw tu, aku tgk jam la plak... pastu depan sikit, aku nampak ada org berkerumun....

rupanya ada org ter eksiden la plak.... ish ish ish... sian pakcik india tu dah terduduk atas jalan... ada la luka sana sini sikit... maybe dia jalan kaki kene langgar ngn moto...

lepas je sikit dari tempat kejadian, baru la aku nampak ada ambulans tgh otw nak pi rawat pakcik tu la kot... moga dia takde kecederaan serius...

dan moga kita semua dijauhi malapetaka di jalan raya... amiin..


then, aku tgk ramai lak org lagi skali kat depan nuu sikit...

rupa2nya ada param lahh... cis.. aku igt musim ter eksiden ke apa ke...
cadang nak benti tp full... parking lak dah cramp... so aku teruskan perjalanan carik makan ni...

jalan punya jalan punya jalan, dah fedap dah....
last2 nampak shopping mall...

"ah baik aku ketedarah kat fast food je lah...." getus hatiku... ceewah.. sastera la plak...

tp rupanya cabaran aku bukan takat situ je.. dlm shopping mall tu pon penuh gak restoran2 dia..

ooo.. patut la arini diorang cuti.....

so aku pon meronda2 la window shopping sementara tunggu dorang sume selesai berbuka...
dan ada something yg aku dah beli.. tu next en3 punya cerita...

pendekkan cerita, dalam area kol 8pm, baru la ada tpt kosong.. kat kenny rogers

tgh tunggu order tu... sambil2 tgh kol masviona ngadu aku baru nak mkn.. uhuhuhuhuh

kahkahkah.. hambik ko.. lapa punya pasal aku order half chicken !!!


hah! licin aku bedal....

kahkahkah... burpppppp...

alhamdulillah....
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

kenny rogers..bestnye
nnti dah balik sini kta mkn kat sini lak ek???

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!