Header

Tuesday, September 16, 2008

Berbuka di perantauan...

jgn tatau, sambil tulis en3 ni, sambil layan lagu Dendang Perantau... kahkahkah...

aku akhirnya sampai ke area bukit merah jam 7pm...

so dah alang2 nak buka, aku pon p la lencong masuk ke R&R Gunung Semanggol Arah Selatan... leh buka ngn abg ipar...

kan dia niaga kat situ...

refer en3 ni : Teh Candu

dan maklum saje la.. berbuka ngn org tgh niaga ni, ala kadar je.. tapi tetap meriah !!!

dah kata kakak ipar aku tu selamba rokerssssss...

dia siap masak mee bandung.... bawak dapur portable yg pakai gas dalam tin tuh.. masak kat belakang kedai dia... (pd sesapa yg tak tau, abg viona ni niaga air kat R&R Gunung Semnggol arah SELATAN - Ria Cafe)


tu dia chef kak nah tgh menghidangkan mee bandung utk aku.. uhuhuhuhuhuh...


hidangan berbuka di perantauan.. ecehhh.. macam jauh je.. padahal kat bukit merah je... weehh ini 1st time tau pose tahun ni aku buka jauh ngn famili............ wawawawawaw...


klu dah rokers koboi tu, sure rokers jugak.. haa tgk tuh byk gille menu air dia.. ada 3 macam air.. air kelapa, soya & soya cincauuuuuuuuuuuuuuuuu.....

mmm.... buka pose ni aku kira ada la teman... ditemani abg ipar n famili dia kat kedai dia...

camna lak ngn viona.. alahai... bedua ngn damia je kat umah............ uwaaaaa.....

v.. update la perkembangan buka pose kat umah tu kat sini... nak tau gak...
Camna?

2 Comments Uols:

masviona said...

camne v nk update...xsempat B..avin melasak giler n mcm lapa sgt nk makan..lmbt suap jer menjerit²....aduyaaiii

kak iparku itu mmg rocker sungguh...apa² pun leh jadi ngan dia tuh..syok layan kepala dia...:)

prebetsabu said...

Huhu..sejak avin damia minum susu pediasure,naik sungguh selera dia.

Xpela ats nasihat Dr pakar,damia kene tmbh berat bdn..dh ketinggalan berat against umur dia..mmg pun,tgk damia kecik molek je compare bdk umur dia yg lain..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!