Header

Friday, September 19, 2008

Bersahur di perantauan... bersama artis la plak...

huhuuh... satu2nya entry aku pasal bersahur outstation kali nih...

bukan sbb apa.. sblm ni sahur tak proper.. atas katil je....

so dah alang2 star city ni sediakan sahur, aku pun turun la membedal mknn...

turun2 je tgk lauk dia, alahaiiii.. recycle dari buffet buka pose smlm la plak !!!! cis cis dan cisss lagi...

dalam pada hati aku ni dok bebel nyumpah seranah cafe hotel ni, ada lak mamat2 meja ujung tu memekak je.... gelak punya la kuat...

tp bila aku dgr2 balik, rasa macam kenal je gelak tu...

cara mamat tu gelak.. macam si salleh yakob la plak...

tgk punya tgk punya tgk, usya punya usya.... laa depa ni ka....

memula payah nak cam.. maklumla.. time sahur.. rambut sume serabai... muka pun toyeee...

rupanya2 mamat2 dari raja lawak... si Zizan Idong Beso ngn Johan...

klu damia ada sini sure dia excited.. rasanya dia dah kenal dah mamat "bersedia atau tidak..bolos saje dinding ittew" nih...

kahkahkah...

sebang2 ngn dorang.. rupanya ada show kat alor star ni...

huhuuh.. tp mmg kecoh la depa ni...

hambik ko muke memasing cam ntah apape ntah.... si zizan ngn rambut kembangnye... kahkahkah...

tp slack la aku lupa lak nak soh dia wat gaya si "Gaia gaia gaia"... dpt rekod tu kan ke eksklusif sikit... kahkahkah


si johan ni plak tak habis2 mengunyah je.... suara dia la yg paling kuat.. time gelak tak hengat punya bising.. ye la.. pepagi buta ni kan sunyi lagi...

sib baik sahur ngn dorang.... terus lupa pasal lauk2 yg telah direcycle oleh hotel ini utk bersahur kali ini............ duh duh duh...
Camna?

3 Comments Uols:

mazzura said...

bestnya..zizan tak sombong kan.suka tgk dia lam tv

prebetsabu said...

dalam tv, luar tv, sama jek perangai dorang tu.. gille2..

sng masuk ngn public...

rupanya kecik je dorang tu..

masviona said...

alahaiii...serabainye rmbt zizan tuh...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!