Header

Thursday, September 11, 2008

Buka pose @ McD ari ke 10..

yess..akhirnya dapat gak aku pengaruhi minda viona utk buka pose kat McD... sbb tekak viona ni sbenanye tak bape gemar ngn McD....

huhuhu.. tp, pikir2 balik, sebenanya viona yg pengaruhi minda aku....

dia ajak aku buka kat McD Alamanda.. sbb sana leh shopping! dusshhh.. kene aku..

apepon, ok la janji leh mkn McD... and sure shopping tu leh shopping baju utk aku.. kahkahkah...



otw nak g alamanda lps amik damia dari nursery.... eleh bonda sebok soh damia babai walid.. mcm la walid tak ikut.. sah sah walid yg drive... kahkahakh


sekali lagi lakonan yg berjaya.. amik gambo sendiri tp wat2 mcm bukan sendiri yg amik.. huuhuh


oit damia.. mana aci.. org pose la.. dia bersungguh2 makan biskut dalam kete.. ngelat ek..


sampai2 je, turun escalator, nampak satu famili ni tgh main bende alah ni... damia sengih2 dari jauh.. sekali dorang pon ajak soh damia join sbb ada 1 kuda kosong.. apalaggasss... join je.. tq bro yg pelawa damia join skali...


posing sebelah kuda.. tak dpt naik kuda betul, kuda plastik ni pon jd la dulu..


tuu dia.. full house.. so nampak nye terpaksalah kitorang g shopping dulu..


"ek e leh... bakpo la walid aku nih bereghi benar pukul gamba sdiri lo nih?pelik la aku..." getus hati damia sewaktu menunggu bonda memilih donat... (dalam loghat klate.. sbb damia ni ada darah klate jgn tatau!) kahkahkah..


memilih donat harus kontrol ayu gak ke v? kahkahkah.. mampos aku kang viona merajuk...


hambik ko.. kol 8 baru dapat makan.. sib baik makan donat dulu.... n shopping 1st round dah.. pasni 2nd round palk..


huhuuh.. viona baru lps shake shake itu fries... sdp gak fries baru ni.. ada rasa masin2 pedas... tp perencah dia rasa mcm perencah Mamee.. rasa ajinomotorrrr....


alhamdulillah kenyang...............

lupa nak ckp, korang pasan tak damia pakai baju tembikai baby fruits dia tuh.. pergghh.. punya la ramai org tego dia.....

perasan kekonon damia jd tokoh lak mlm ni..

kwang3...


*arini ari ke 3 tanpa rokok
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

haaah...jadi tumpuan ler damia mlm tuh...dah ler dia sebuk wat aksi nak berjalan² sendrik tak nak org pegang tangan dia dah...huhuhhh
dia lak jln terketar²..sure ler jadi perhatian...ala² model tgh catwalk gitu sume dok tgk dia..pastu dok ckp² psl bju tembikai dia tuh...siap ada yg dtg cuit² pipi lagi tuh

yg amoi kat botik nicole masa beli baca prebet...xhabis² dok puji baju cantik..siap tnya beli kat mana...aku ckp jer ler beli kedai murah jerrr...kat tesco je..huhuh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!