Header

Tuesday, September 23, 2008

Cair.....Jua Akhirnya

aksi² avin damia yg leh membuatkan parent dia terus jadi...melty gitu


Ni ahad punya stori ye uols.

Weols start tghari tu dah baeeekkkk nye wat plan, petang nanti nak kuar berbuka kat luar coz lepas berbuka tuh nak shopping² lagi sket.

Memang xcited ler weols wat kerja² mengemas pun cecepat jer nak merendek punya pasal kan...memang timing dah cun giler dah...by noon weols dah dapat settlekan kerja² mengemaskan living n dining area kat bawah dan juga living hall kat tngkt atas.

Memang hepi ler dpt tgk hasilnya...rasa cam tenang n selesa sket umah dah kemas n teratur kan.

Lepas dah merehatkan diri weols pun bergegas ler bersiap² utk kluar umah...semangat nak merendek dan bershopping kan...sekali dekat² nk kuar umah tuh terjadiler plak insiden yg mmg tak diingini skali...hehhe..yg membuatkan aku menyentap ya hamat sekali ye uols....kat sapa lagi uols....kat prebet ler....nasib baik bulan pose tau...sabar gitu kan.

Habis plan kami nak bersuka ria lari tune...huhuhu....nasib ler ada anak dara nih yg jadi penyelamat keadaan.....

keletah dia...wat mak pak dia yg dedua tgh berangin mcm gunung berapi nak meletuppss tuh terus jadik cair uols

dah pandai nak main kat playground dah anak dara nih...ahakss

sempat main ciku cak lagi tuh...wat mak pak dia yg masam mencuka tersipu² sengeh jer...heheh

Nasib baik ler ko ada nak..cair gak mak ko di buatnya... ko jadi penyelamat pak ko kan..ahaksss


Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

sapa lagik nak mencairkan hati mak bapak kan....hehe...pipi avin damia tembun le...gerammmmm

masviona said...

hii mimi:
aah..pipi dia dh tembam balik dah..:)

hepi sgt ye dpt jupe ngan abg syg smpai dah lupa nk update blog yer....xper² saya paham...ahaksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!