Header

Tuesday, September 16, 2008

Carik hotel la plak...

hihihiih.. perut dah kenyang melantak 2 mangkuk mee bandung gunung semanggol masakan kakak ipar aku, kak nah... dah kembong minom air kelapakkkk...

so dalam kol 850 senggitu aku pon angkat kaki la...

perjalanan masih jauh.... nak ke penang...

nak carik hotel...

tp rasanya duduk hotel peberet aku kot klu kat penang ni.. kat prai... Hotel Layang-layang..

dari luar nampak mcm cokiaaa je hotel ni.. tp servis tip top.. siap ada bell boy akan tolong hangkut ko punya beg....

Hotel ni simple je... tp selesa... n murah...


apa yg wat aku terpesona ngn hotel ni, dia ada tv besar n dvd player dalam bilik.. pastu siap ada dvd2 yg kita leh pinjam n tgk.. FREE ok!!! tp limited 2 dvd utk 1 masa la... dah habis tgk, leh pulang n amik yg lain lak.. kahkahkah...

jgn marah.. tp aku layan Batman the dark night & indiana jones... kahkahkah.. latest tuh.. !!!



bilik dia pun cosy la.. sesuai la utk rileks2 tgk dvd pastu bubum tidoooo.... jgn tatau, siap ada ioniser ok!!! n brg letrik dia bukan cap ayam ok... jvc, panasonic.. pioneer....

rate pon murah je.... ok la berbaloi...

hahaa.. aku promote ni harap tokey dia leh bg lagi diskaun.. !!!

sekalung penghargaan aku kat member lama aku - En Jiggo sbb rekemen kat aku hotel ni...


klu korang ada singgah prai n tercari2 hotel budget yg selesa, silalah call 103 and mintak kat operator tu nombor tepon hotel layang2 prai ni... tak kuasa aku nak bg sume info.. bukan aku ada share pon kat hotel nih...

kahkahkah...
Camna?

4 Comments Uols:

13may said...

mcm hotel california :D

masviona said...

lagu nih mmg best...n ramai giler yg minat...me too

prebetsabu said...

Ish,bkn ke hotel california tu hotel bhantu ikut lagu tu...huhu

masviona said...

xkisah ler hotel hantu ke apa..org kata minat lagu tuh...melodi dia sume...huhuhu...kisah disebelik lagu tuh..biorler penulis dia jer yg tau...leh dak????

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!