Header

Thursday, September 11, 2008

Cuci kereta? SUCKS !!!


Tiap kali aku htr kete utk dicuci, mesti dalam hati rasa sedih je... teringat kat kedai yg kitorang usahakan... Alhamra Auto Spa

aritu aku htr la city kesayangan viona tu kat carwash area pj dkt umah mama...

ntah apape ntah.. aku tak puas hati..

tak bersih.. tak teliti... tak cermat.. tak seindah kualiti alhamra auto spa...

alhamra siap tembak angin celah2 baru lps tu vacuum.. nak pastikan takde habuk celah2...

siap ada dashboard shine.. free..

siap cuci ngn sabun snow yg banyak meliputi keseluruhan kete.... tpt ni tembak sabun pun kedekut...

yg paling penting, tpt aku cuci ni lambat!!! kete byk q, org yg keje 2 org je? gilo... dah la slow nak mampos lap kete.... kain lap lak selai tu je.. haiya...................... mmg blacklist dah la tpt ni...

lps ni aku nak cuci sendirik je la....

huhuuh.. pengalaman n skill aku sbg pencuci kereta masih tebal n kuat dalam diri... cuma perut je dah buncit susah nak tunduk2.. kahkahkah...

korang camna? puas hati ke htr tpt cuci kete tpt korang?
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

dah balik umah aku lak sambung mengomel coz kat area dlm mmg xbersih pun...kotor lagi laa....eeeeii tak best nye

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!