Header

Thursday, September 18, 2008

Dan blog ini berubah wajah lagi sekali...

gille ahh...

arini aku igt nak touchup sikit2 je blog viona ni...

sekali mai lak idea nak design utk background...

haa hamek ko.. satu malam tak tido...

kahkahkah....

terus sahur je la...

so ni design final kot...

klu nak ubah, maybe header dia koy kasik matching ala2 batik gak....

tp klu viona xberkenan, b ubah la balik bg ni...
huuhhu.. lps subuh ni nak tido jap...

nnti v tolong call utk gerak b kol 9 ek.... mekaceeehhh
Camna?

3 Comments Uols:

Anonymous said...

nice dude!!

CatlinaFly said...

macamane nak buat background tu?i mean, design tu sy dah ade..cuma nak post kat background tu ape step dia?kat setting tak ade kan?

masviona said...

cun ler b...tq sgt² ye syg
tetiba je kan...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!