Header

Monday, September 08, 2008

Dapat Award lah Plak

Waaaa....sila jgn jeles yer. Aku dpt award lah plak. First time nih nok... dpt award sepanjang hmpr 3 years aku bergelar blogger nih. So haruslah aku war² kan kat sini kan. Tenkiu sgt pd pemberinye...MYA. Blog dia nih dah lama aku start ikut tau bermula ngan silent reader smpai ler aku tggl jejak. Biasaler masviona kan pemalu...heheh.

This award is for those bloggers who are nice people; good blog friends and those who inspire good feelings and inspiration also for those who are a positive influence on our blogging world. Once you’ve been awarded please pass it on to others who you feel are deserving of this award.


Actually aku hepi sbrnya menjadi slh seorg drp insan yg terpilih oleh mya kan. Yerla dia lagi senior dr aku dlm dunia blogger nih. Apa yg dia ckp tuh mmg betul pun, sbrnya mmg susah utk kita membaca blog org yg kita tak kenali, apatah lagi nak penjadi pembaca setia blog² diorg kan..hari² nak baca kisah peribadi diorg yg kita xkenal pun before this. So maknanya kalu kita melekat ngan blog diorg, that means blog diorg tuh ada keistimewaan yg tersendiri kan.

Aku masa memula nak create blog nih dulu pun xpernah terpk pun satu hari nanti ada org yg akan baca blog aku nih. Dulu aku just menulis just utk diri sendrik n saje suke-suke coz kiranya mcm diari kehidupan ler nanti ler wat kenang-kenangan kan. Skali bila dah tau, ada org yg hepi bila baca blog kita...aku jadi tambah excited nak menulis.

Selain dari tuh leh gak tambah kenal-kenalan kan. Bermula dr kenal² gitu jer terus jadi baik kan. malah kalu kena gaya leh jadi kawan baik lah...mana tau kot² boleh jadi kwn baik yg lebih baik drp kawan yg dah lama kita kenal kan.

Hallamak....panjangnye aku melalut ke lain. sowi² so pendekkan cerita, sampai ler masanya aku nak menganugerahkan hehhee..saje ler nak share hadiah nih ngan kengkawan yg lain lak kan.

Insan yg bertuah itu adalah....

mimi
ateh a.k.a dr maiza
adda
farra
attiey
viruspadu
mama darin





Camna?

2 Comments Uols:

Ms.Lilies said...

wallaaa....dapat award huhuhu...tq tq..nanti akan ditepekkan dalam my blog ye...heheh

CatlinaFly said...

mane nak tgk award ni hehehe..ai ateh yg baru berkecimpung dalam bidang blog ni pun dpt jugak ke..tengkiu tengkiu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!