Header

Wednesday, September 10, 2008

Fountain... New Look

Lepas balik dari kedai ikan itu hari kan, sampai jer kat umah prebetabu terus jer nak lepaskan ikan² yg baru di beli tuh ke "rumah" baru diorg.

proses memasukkan ikan² yg baru dibeli

Layan gambar prebetsabu jerla...aku kan dok membizi.

Prepare juadah berbuka sambil dok sebuk layan karenah avin damia xleh dedekat sgt ngan area tuh avin damia suka kacau. Pantang lepa sket mmg dia hala ke sana ler.

Ni ler dia......wajah baru fountain kecik dlm umah lepas dah dibersihkan oleh aku. yerla sapa lagi kalu bukan aku kan.

Tak de tambah accessories baru pun just tukar kedudukan jer bagi nampak new look sket kan.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!