Header

Friday, September 26, 2008

Hadiah Pemenang Contest ituuuuh...

Haa ni dia hadiah utk pemenang go holiday contest @ masvionanas blog hari tuh.

hope...penerima nih akan suka ler ngan adiah nih..:)

Baru lepas wrapped jer nih..so harus ler amik pict. nye dulu kan.

Maybe jap lagi nak gi pos ke tuan empunya badan (nicely_by@yahoo.com) yg bertuah itu. Terima ler adiah dr weols yg tak seberapa ini tapi ikhlas tau…:)

Trima kasih coz sudi kasi pendapat n pandangan yg bernas yer.

Pada peserta² (eceh..bunyinye mcm ramai jer la yg participate) yg lain harap jgn bersedih tau…lenkali kalu weols wat contest lagi jgn ler kechiwa utk cuba lagi ok…mana ler tau time tuh rezeki uols lak kan

Camna?

3 Comments Uols:

cendawanintim said...

Salam Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin.

Dari kami sekeluarga.

prebetsabu said...

hadiah telah di pos.. harap maklum.. huhuhuh

mazzura said...

Tq very much ye..suka sangat2 dengan hadiah tue..pasni leh kasi lagi ye...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!