Header

Wednesday, September 17, 2008

Jawab Jgn Tak Jawab!!!

Dek kerana aku tdk suka menghampakan orang....walau a quiet bz skali pun aku cuba jugak utk kasi settle down homework dari cik adik manis kita nih...Adda . Skrang nih kan musim blogger demam tagging² nih..so meh kita layankan ye kengkawan....:)


What were you doing 5 years ago?

5 thn lepas..thn 2003 rite???Aku kerja kat imatera time nih

Dah tunang (darah manis ler kata org² dulu kala) dah.. n

time nih keje kuat coz nk kumpul duit nak kawin....usaha beb tak nak guna duit loan PAMA nih....ahaksss...kalu leh tak nak ler susah² kan diorg kan...mmg kami berdua mempunyai pandangan yg sama dlm hal nih.

what are 5 snacks that you enjoy?

Tetiba mai hilang ingatan xleh nak ingat lak nama² snack yg aku suka...mmg xbyk sgt pun..yg leh ingt mcm...
Super Ring (kekecik dulu suke giler...pas mkn gigi jd kuning)
flying source (spelling tuh idak le tau camne tp sebutannya lebih kureng la)......nama melayunya idak ler aku xtau tp benda nih yg kaler putih mcm roda kete tuh..dia ringan jer.

what are 5 things that you do if you were bilionaire?

1st : Settlekn sume hutang yg mana ada kalu leh sampai licin (tak suka hidup dlm hutang...aarrrhhh tekanan kalu byk hutang)
2nd : Anta parents n parents in law ke Tanah Suci dulu
3rd : Saving for me n my family n make sure ada sedikit bahagian utk dijadikan modal utk membiakkan duit tu ngan cara yg halal
4th : Turn aku n Prebetsabu lak gi Mekah wat Haji (tapi if sume urusan berjln lancar mayb weols leh lompat step ni ke no-2. leh gi skali ngan parents)
5th :pastu leh la derma kat mana² tempat yg patut mcm rumah kebajikan memanakan...anak yatim...pastu aku leh la gi melancong selalu...ai luv tarvel ok...ai like.

what are 5 jobs you've had?

Zaman skolah dulu suke tolong pakcik jadi tukang amik order kat kedai makan (cari duit poket...very independent uols)...so pelayan lah keje aku kan
Pastu, pas grad sume keje yg berkaitan ngan it n computer world nih...kat teliti computers, IDIS, MAMPU, Jab. Perdana Menteri (contract aje)..imatera, CE..celledge.
sekarang aku keje company IT gak..memang xleh lari dari IT tp post yg byk lari dah dari IT or computer or software sume tuh...huhuh.tapi aku bahagia....:)


who are 5 persons you want to tag?
attiey

ateh
lili lotus
eedany

mimi

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!