Header

Saturday, September 06, 2008

Kasut baru........

Damia sedang mengetest kasut baru kat depan kedai...


hihihiih lepas Walid dah dapat sandal baru, kali ni turn damia lak...

Bonda belikan damia kasut baru.. uhuhuh... sbg perangsang soh dia lagi cepat jalan la..... hihiih

tp perangsang kali ni damage dia besar sikit.. rm60 utk sepasang kasut baby umur setahun.. tak kesah la.. dah hati berkenan.. comel n cute kasut tuh...

siap soh damia test power lagik berjalan ngn kasut tuh kat luar kedai tgh2 org ramai kat midvalley tuh.. huhuuh kitorang wat2 mcm takde org je area tuh sbb excited tgk damia happy tahap gaban ngn kasut dia.... sampai kat umah, bila bonda dia cabutkan kasut tu, dia sengeh2 sorang tgk kasut dia... wahahahahhaha..




thanks bonda sbb belikan walid n damia kasut baru.. !! mmmuuaahhhss... kiss kiss

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!